250 grame piept de curcan
300 grame cartofi
150 grame cartofi
2 cepe mari
sare,piper,leustean,chimen

Am frecat cartofii bine bine cu peria,pana aproape s-a duc coaja(oricum nu era prea groasa,deci se pot fierbe si cu ea).Si i-am pus la fiert.
Carnea de curcan am taiat-o bucatele,si ea ar trebui prajita.Eu nu prajesc in ulei,asa ca am pus-o pe tigaia de grill,si am prajit-o acolo.
Cand a fost gata carnea,am pus intr-o tigaie normala carnea,ceapa si morcovul,si am pus cam jumatate de cana de apa.Si condimentele.
Am acoperit si am fiert,adaugand din cand in cand apa,pana au fiert,si au si lasat un pic de sos.
Si gataaaaaa.
Am obtinut doua portii,au fost cam mari si nu am putut manca tot.Deci data viitoare cate un cartof mai putin.
kcalorii pe portie : 336

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu